www.uitdeweg.nl
Valuta:
goedkope schoenen,dames laarzen,zwarte sandalen,zwarte sneakers dames,adidas schoenen
Home ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren


• Ons bedrijf neemt de snelste zending van de wereld, met inbegrip van EMS, DHL en USPS. De meeste bestellingen worden verzonden via de International Express Mail Service en komen meestal binnen 1 week binnen. Wij zijn een professionele online dealer en werken samen met EMS lange termijn. Alle bestellingen zijn verzekerd voor het volledige aankoopbedrag, en kunnen worden gevolgd op de EMS Website.

• Als u op dezelfde dag bestelt en betaalt, worden de goederen de volgende dag verzonden. In het geval van vakanties kunnen zij op overeenkomstige wijze worden vertraagd. Normaal gesproken heeft de levering van pakketten 3-5 dagen nodig om te komen naar de vaak vervoerde landen

• Zorg ervoor dat u thuis bent als u verwacht wordt dat u aankomt.

• Alle pakketten worden verstuurd in een ander vakje.

• Terwijl voor groothandel, neem dan contact met ons op! Gratis verzending en grote korting kunnen worden aangeboden. Verzending

Retourbeleid

• Voordat u gemakkelijk kunt ruilen en retourbeleid, moet u contact met ons opnemen voor verzendadres voordat u de items terugstuurt. Alle items die naar ons zijn verzonden, moeten in hun originele staat zijn, dwz ongebruikelijk, ongewassen, met alle bijgevoegde labels.

• Bevestig de kleur, grootte en stijl als u uw bestelling plaatst volgens de afbeeldingen die u aanbiedt. Na ontvangst van onze producten, als u niet tevreden bent met kleur of grootte, maar geen kwaliteitsproblemen, zijn de uitwisseling of gedeeltelijke terugbetaling van het aankoopbedrag beschikbaar. Retourzending is op koper's kosten.

• Neem alsjeblieft foto's van de artikelen en stuur ze naar ons met betrekking tot kwaliteitsproblemen of verkeerde versie. Wij nemen volledige verantwoordelijkheid voor kwaliteitsproblemen.

• Als u artikelen voor een andere stijl wilt uitwisselen of de terugbetaling wilt verzoeken, geef ons het volgnummer mee nadat de artikelen terug zijn verzonden. Zodra we uw pakket ontvangen hebben, verzenden we het item dat u heeft herbesteld of uw betaling terugbetaalt.

• Als u nog vragen heeft over het retourneren van uw producten, neem dan contact met ons op!

Geen terugkeer of uitwisseling onder deze situaties:

1) Wij accepteren geen items die met een kwaliteitsprobleem die het gevolg is van subjectieve bewustwording van defecte goederen.

2) Wij accepteren geen retourneren van een item dat is gebruikt, beschadigd, gegraveerd of gewijzigd door de derde partij.

3) Wij accepteren niet onbevoegde artikelen, onjuist verpakte of onjuist verzekerde.

Wij waarderen uw begrip.

Bestelling Annulering

• Annulering van een bestelling moet worden aangevraagd voordat de bestelling is verzonden. Want we verwerken alle bestellingen zo snel mogelijk binnen 6-8 uur na het plaatsen van bestellingen, zodat we niet altijd een bestelling kunnen annuleren nadat deze is geplaatst. Uw begrip wordt gewaardeerd. Annuleringsverzoeken nadat de bestelling is verzonden, worden behandeld in overeenstemming met ons retourbeleid.

Vriendelijke kennisgeving

• Als u uw 10-cijferige trackingnummer niet binnen 3 dagen na het plaatsen van uw bestelling heeft ontvangen, heeft uw e-mail server het misschien gezien als spam. In dit geval, neem dan contact met ons op voor hulp.

Terug