www.uitdeweg.nl
Valuta:
goedkope schoenen,dames laarzen,zwarte sandalen,zwarte sneakers dames,adidas schoenen
Home ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring


Wij nemen de privacy van de informatie over gebruikers en klanten van de Site voor klanten ("u") zeer serieus. Lees het volgende beleid om te begrijpen hoe we uw persoonlijke gegevens behandelen wanneer u de Site gebruikt.

Persoonlijk identificeerbare informatie

Wij verzamelen niet en persoonlijk identificeerbare informatie (bijvoorbeeld naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres), ook hierin aangeduid als "persoonlijke informatie" over u, tenzij u dit vrijwillig aan ons geeft.

Wij verkopen of verzenden geen artikelen die via de Site worden besteld, rechtstreeks aan iemand die we kennen dat ze jonger zijn dan 18 jaar oud zijn. Als u jonger dan 18 jaar bent, moet u de Site alleen gebruiken met de betrokkenheid van een ouder of voogd en dient u Verstuur ons geen persoonlijke gegevens.

Wat we kunnen doen met persoonlijk identificeerbare informatie

Als u ons persoonlijk identificeerbare informatie geeft, kunnen wij het gebruiken om ons begrip van uw belangen en zorgen te verbeteren. We zullen deze informatie ook gebruiken om uw bestelling te verwerken.

Als u ons vertelt dat u via ons per e-mail extra informatie wilt ontvangen, kunnen wij uw informatie gebruiken om u soms te contacteren over wijzigingen op onze website, nieuwe producten, site- en service-updates en speciale aanbiedingen die wij vinden dat u waardevol vindt . Als u deze e-mail liever niet wilt ontvangen, volgt u de aanmeldingsinstructies op de door u ontvangen e-mail.
Als u zich registreert voor een van onze sweepstakes, wedstrijden of promoties, kunnen we persoonlijke informatie delen met dienstverleners, leveranciers en andere derden (bijvoorbeeld sweepstakes sponsors of leveringsdiensten) die ons helpen bij het exploiteren van de site of het uitvoeren van de promotie.

We mogen uw informatie delen met onze wettelijk geaffilieerde entiteiten. Als we zijn samengevoegd of in geval van overdracht van onze activa, Site of Operaties, kunnen wij uw persoonlijke gegevens openbaar maken of overdragen in verband met deze transactie.

Wij zullen persoonsgegevens identificeren zonder uw toestemming wanneer wettelijk verplicht of in goede trouw overtuigen dat dergelijke maatregelen nodig zijn om te onderzoeken of te beschermen tegen verdachte criminele activiteiten aan onze klanten, bezoekers, medewerkers of eigendom (inclusief deze site) of om Anderen.

Iedereen die de gegevens uit onze database wenst te corrigeren / bijwerken / verwijderen, moet contact met ons opnemen. Wij zullen redelijke inspanningen doen om uw aanvraag tijdig te verzorgen.

Opt-Out

Als u eerder heeft gekozen om nieuwsbrieven of promotie- of marketingcorrespondentie van ons te ontvangen en later te beslissen dat u niet langer dergelijke correspondentie van ons wenst in de toekomst, klik dan op de knop om ons te contacteren. Het adres dat u wilt verwijderen. Om te voorkomen dat u deze informatie via een medium ontvangt, kunt u contact met ons opnemen. Uw verkiezing om geen nieuwsbrieven of reclame- en marketingcorrespondentie van ons te ontvangen, zal (a) ons niet verhinderen om met u per e-mail of anderszins te reageren op uw bestaande of verleden relatie met ons en (b) ons, met inbegrip van uw medewerkers, Contractanten, agenten en andere vertegenwoordigers, toegang tot en het bekijken van uw persoonlijke gegevens in het kader van het onderhouden en verbeteren van de Site.

Registratie Informatie

Onze site bevat gebieden waar u informatie aan ons kunt verstrekken (zoals onze registratiedienst), en we hebben ook functies (zoals cookies en prestatie tracing technologie) die automatisch informatie verzamelt van de bezoekers naar onze site. Tijdens het registratieproces moet u een gebruikersnaam en wachtwoord strikt vertrouwelijk verstrekken.

Hoe beschermen we uw persoonlijke informatie

Wij bewaren uw persoonlijke gegevens op een beveiligde server en gebruiken procedures die zijn ontworpen om de persoonlijke informatie die we verzamelen tegen ongeautoriseerde toegang, vernietiging, gebruik, wijziging of onthulling te beschermen. Alhoewel wij (en vereisen dat onze leveranciers van derden moeten nemen) commercieel redelijke veiligheidsmaatregelen met betrekking tot uw persoonlijke gegevens verzameld en opgeslagen op de Site, door de open aard van het internet, kunnen wij niet garanderen dat uw persoonlijke gegevens opgeslagen in Onze servers, of doorgestuurd naar of van een gebruiker, zijn vrij van onbevoegde toegang, en we weigeren geen aansprakelijkheid voor diefstal of verlies van onbevoegde toegangsschade of het onderschakelen van een datum of communicatie. Door gebruik te maken van de Site, erkent u dat u deze risico's begrijpt en accepteert.

Websites van derden

U heeft mogelijk toegang tot bepaalde websites van derden via links op onze site. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor andere websites of hun respectieve privacybeleid of hoe zij informatie over hun bezoekers of gebruikers behandelen. Wij raden u aan hun privacybeleid te controleren om uit te vinden hoe u uw persoonlijke gegevens behandelt.

Terug